WORKSHOP
Design your own accessory Bag

Een multi pochette is dé tassentrend voor het komende seizoen. Natuurlijk geeft MonAmy daar haar eigen draai aan. Bij MonAmy kun je in de nieuwe groepsworkshops namelijk jouw eigen MULTI POCHETTE samenstellen. Hoe leuk is dat?! 

Een multi pochette is een tas die is opgebouwd uit meerdere kleinere tassen. In totaal maak je 3 tassen die je aan elkaar los kunt koppelen en ook weer gemakkelijk kunt ontkoppelen. Jij hebt vanaf nu dus voor iedere gelegenheid een geschikte tas, die ook nog eens door jou zelf is gemaakt.

Tijdens de workshop heb je een ruime keuze uit verschillende patronen en materialen, zodat de afmetingen van het hengsel en de ‘look’ van de tassen precies zijn afgestemd op wat jij mooi vindt en fijn vindt dragen. Vervolgens ga je aan de slag met het uitknippen van de patronen en afwerken van het leer. Tijdens de workshop wordt je uiteraard goed beleid en staat het stimuleren van jouw creativiteit voorop. Je werkt daarnaast met professionele gereedschappen en machines.

Jouw vrienden en familie zullen niet geloven dat jij de tas zelf hebt gemaakt!

Prijs
€ 179,95  per persoon, (inclusief materiaal)
Minimaal 3 personen

Programma / Wat ga je leren tijdens de workshop?
– Ontvangst met koffie / thee en wat lekkers
– Uitleg werkwijze
– Vervolgens krijg je 15 minuten de tijd om leer uit te zoeken
– Uitdelen van patronen + patronen knippen
– Korte break met een tussendoortje
– Sleutelhanger of ketting maken voor aan de tas

Wanneer is je tas klaar?
Omdat we willen dat de door jou ontworpen tas helemaal perfect is, worden de geknipte delen op een later moment in elkaar gestikt. Zo kunnen we alle aandacht geven aan jouw DESIGN! Je kunt jouw zelfgemaakte MonAmy na 10 werkdagen ophalen.

WORKSHOP DATA

10
01-2023
Workshop 18:30 t/m 21:30 

 

24
01-2023
Workshop 18.30 t/m 21:30 

 

31
01-2023
Workshop 18.30 t/m 21.30 

 

07
02-2023
Workshop 18:30 t/m 21:30 

 

Heb je zin om mee te doen? Geef je op via het contactformulier!

[contact-form-7 id="6"]