Bestel en Betaal informatie

Bestellen en betalen bij MonAmy is gemakkelijk en veilig. Wij maken gebruik van het online betaalsysteem pay.nl. U bevindt zich in een beveiligde internet omgeving waarin uw gegevens beschermd worden.

BESTELLEN
Het artikel van uw keuze bestelt u door op de bestel button te klikken; het artikel belandt dan in uw winkel mandje. Rechts boven aan de pagina kunt u zien hoeveel producten er zich in uw mandje bevinden. Door op het mandje te klikken, krijgt u een bestel overzicht. Uitgewinkeld? Dan rondt u uw bestelling af door vanuit uw bestel overzicht op ‘Betalen’ te klikken. Hierna kunt u uw bestelling afrekenen.

Mocht een artikel niet voorradig zijn dan is er een langere levertijd.U word hiervan door MonAmy altijd via mail van op de hoogte gesteld. Wij streven ernaar orders binnen vijf werkdagen na ontvangst van uw betaling te verwerken. Bestellingen die u op zaterdag of zondag plaatst, verwerken wij op maandag.

BETALEN: IDEAL
Betaal de door u bestelde producten gemakkelijk via internet bankieren. iDeal is direct gekoppeld aan uw internet bankier account. U betaalt direct en via uw eigen bank. Veilig, vertrouwd, gemakkelijk. Het bedrag wordt meteen afgeschreven en uw bestelling direct verwerkt. Als u internet bankiert via ABN-AMRO, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank of SNS Bank kunt u gebruik maken van iDeal. Meer informatie over i Deal? Bezoek www.ideal.nl of download hier de consumenten brochure.

BEZORGEN
MonAmy levert binnen Nederland en de EU. Uw bestelling bij MonAmy bezorgen wij altijd via PostNL. Bestellingen die door de brievenbus passen tot een max.gewicht van 2000 gram brengen wij 4,25 administratie/verzendkosten in rekening. Bestellingen die niet door de brievenbus passen, tot een max. Gewicht van 10kg hanteren wij een standaard tarief van PostNL van 6,95 administratie/verzendkosten

RUILEN EN RETOURNEREN
Controleer direct na ontvangt of het(/de) door u bestelde artikel(/-en) beschadigd zijn en of de levering compleet is. Als dit niet het geval is neem dan zo snel mogelijk – doch uiterlijk binnen 48 uur – contact op met MonAmy. Meld een eventuele retour/ruil zending altijd aan bij MonAmy, u kunt een artikel binnen 7 dagen na ontvangst retourneren/ ruilen, gebruik hiervoor het bijgesloten retour/ruil formulier! .Artikelen die retour/geruild worden dienen altijd te voorzien van het formulier retour/ruilen en voldoende te zijn gefrankeerd .Artikelen waarvoor onvoldoende portokosten zijn betaald, worden niet door MonAmy in ontvangst genomen en gaan per direct retour afzender. Eventueel hieraan verbonden kosten zijn voor rekening van de afzender. Artikelen die zichtbaar gebruikt zijn, worden ook niet in ontvangst genomen en worden – wederom voor rekening van de afzender – retour gestuurd.