Brandstore

In onze winkel kun je de producten bewonderen en zien hoe deze vervaardigd worden. Ook zijn er geregeld limited editions te vinden die niet altijd op de webshop staan. Je kunt hier de producten voelen, vasthouden, omdoen en precies naar jouw wens samenstellen. Daar hoort uiteraard ook een lekker bakje koffie of thee en natuurlijk een oprecht gesprek bij.

Veerkensweg 11b
4751 CR
Oud Gastel
Nederland

Openingstijden

Maandag:               Op afspraak
Dinsdag:                 Op afspraak
Woensdag:             Op afspraak
Donderdag:            Op afspraak
Vrijdag:                   10.00 t/m 18.00
Zaterdag:                10.00 t/m 16.00

MONAMY

Het merk heet MonAmy… in het Frans ‘mijn vriend’. MonAmy staat voor pure, unieke, ambachtelijke en eigenzinnige producten. Tassen en lifestyle die gemaakt zijn voor de vrouw van ‘nu’.

De tassen van MonAmy zijn stoer, stijlvol en vooral ook handig. Alle tassen zijn gemaakt van hoogwaardig leer en zijn zeer vakkundig afgewerkt. Met het “click & go”-systeem helpen de tassen om jouw leven gemakkelijker te maken. Klik de spullen die je snel bij de hand wilt hebben aan de binnenkant van jouw tas en je hoeft niet meer eindeloos te zoeken naar sleutels, portemonnee of toilettas. MonAmy heeft een zeer breed assortiment; voor elke gelegenheid is een geschikte tas ontworpen.  Ook zijn er mogelijkheden om het leer zelf uit te zoeken en we kunnen zelfs samen een ontwerp op maat maken. Gemak en stijl gecombineerd, dat zijn tassen van MonAmy.

De lifestyle producten van MonAmy zijn, net als de tassen, stoer, stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit. Het zijn echte “eye catchers” in jouw interieur. Ook bij de lifestyle producten werkt MonAmy graag met vintage leder, waardoor het karakter ervan af spat.

Alle producten van MonAmy worden met de hand gemaakt, waardoor elk exemplaar zijn eigen unieke details heeft. Bezoek onze webshop of kom langs in onze winkel om jouw vriend voor onderweg of in huis te ontmoeten.

Hoe het begon…

4 jaar geleden heb ik, Amy Bol, besloten om mijn droom te verwezenlijken door een eigen tassenlijn te starten. Dit avontuur is ontstaan op mijn stage bij PietHeinEek. Tot op dat moment kon ik nog niet eens een knoop aan een broek zetten, maar hier kwam al snel verandering in.

Ik leerde omgaan met de naaimachine en haalde oude stukjes leer uit de afvalbak. Zo is mijn eerste telefoonhoesje ontstaan.

Omdat mijn passie voor het product leer groter en groter werd, ben ik me gaan verdiepen in tassen. De ene naar de andere tas werd gemaakt en ik merkte al snel dat veel mensen steeds meer geïnteresseerd raakte in MonAmy.

Na mijn PietHeinEek avontuur ben ik voor een half jaar in Bangkok gaan wonen. Ik liep daar stage bij een beroemd design bureau in Thailand: Anon Pairot Design Studio. Ik merkte dat ik zonder mijn ‘atelier’ nog steeds, in mijn hoofd, bezig was met het ontwerpen van lederwaren.

Ik heb mijn collectie verder ontworpen in Bangkok met behulp van locale leerbedrijven. De locale leerbedrijven, de mensen en de prachtige Thaise cultuur gaven me veel inspiratie.

Eenmaal terug in Nederland wist ik het zeker: Ik ga mijn eigen bedrijf starten.