WORKSHOP
Design your own MOONBAG

De MOONBAG is dé tassentrend voor het komende seizoen. Natuurlijk geeft MonAmy daar haar eigen draai aan. Bij MonAmy kun je in de nieuwe groepsworkshops namelijk jouw eigen moonbag samenstellen. Hoe leuk is dat?! 

De moonbag is een makkelijk formaat tas met een binnenvak welke afsluitbaar is met een rits. Tijdens de workshop heb je een ruime keuze uit leer en materialen zodat je de vlakverdeling van je tas helemaal naar wens kunt samenstellen. Ook mag je zelf bedenken wat voor soort hengsel je aan je moonbag wil bevestigen. Zo is de ‘look’ en het hengsel van je tas precies afgestemd op wat jij mooi vindt en fijn vindt dragen. Vervolgens ga je aan de slag met het uitknippen van de patronen en afwerken van het leer. Als finishing touch maak je er nog een bijpassende sleutelhanger bij.

Tijdens de workshop wordt je uiteraard goed beleid en staat het stimuleren van jouw creativiteit voorop. Je werkt daarnaast met professionele gereedschappen en machines. Jouw vrienden en familie zullen niet geloven dat jij de tas zelf hebt gemaakt!

Prijs
€ 179,00  per persoon, (inclusief materiaal)
Minimaal 3 personen

Programma / Wat ga je leren tijdens de workshop?
– Ontvangst met koffie / thee en wat lekkers
– Uitleg werkwijze
– Vervolgens krijg je 15 minuten de tijd om leer uit te zoeken
– Uitdelen van patronen + patronen knippen
– Korte break met een tussendoortje
– Sleutelhanger maken voor aan de tas
– Sleutelhanger personaliseren met naam is mogelijk + €14,95

Wanneer is je tas klaar?
Omdat we willen dat de door jou ontworpen tas helemaal perfect is, worden de geknipte delen op een later moment in elkaar gestikt. Zo kunnen we alle aandacht geven aan jouw DESIGN! Je kunt jouw zelfgemaakte MonAmy na 10 werkdagen ophalen.

WORKSHOP DATA

19
03-2024
Workshop 18:30 t/m 21:15 | VOL

 

26
03-2024
Workshop 18.30 t/m 21:15 | VOL

 

02
04-2024
Workshop 18.30 t/m 21.15

 

09
04-2024
Workshop 18:30 t/m 21:15 | VOL

 

Heb je zin om mee te doen? Geef je op via het contactformulier!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.