MonAmy geeft workshops!

Maak je eigen shopper, clutch, heuptas, of schoudertas !
Lijkt het je leuk om een workshop te volgen bij MonAmy? Bijvoorbeeld ter gelegenheid van een vrijgezellenfeest, een personeelsuitje of gewoon als leuke dag met vriendinnen? Doe jezelf en anderen dan deze workshop cadeau.

Tijdens onze workshop kies je allereerst de mal van de tas die het beste past bij het design wat je voor ogen hebt. Daarna zoek je leer uit. Je knipt het leer aan de hand van uitgereikte patronen en bewerkt het leer, zodat de onderdelen goed op elkaar aansluiten.

Daarna wordt de tas voor je in elkaar gestikt en vervolgens werk je zelf de tas af. Daarnaast maak je een eigen sleutelhanger die perfect bij jouw tas past. Natuurlijk neem je daarna jouw gemaakte tas en sleutelhanger mee naar huis.

De workshops vinden op zaterdag plaats, maar ook op een doordeweekse avond. Je kunt zelf uit de lijst met workshop data de voor jou geschikte datum selecteren. Betaling van de workshop kan op de dag zelf. Prijzen van de workshops zijn exclusief btw.

Staat er geen geschikte datum voor je bij? Stuur dan een mail naar info@monamy.nl en we zoeken samen naar een nieuwe datum.